Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk
Elfogadom

Csapatunk

Cégünk 4 fő női szabászmestert és 5 fő férfi szabászmestert alkalmaz, akik képzettségüknek és több éves szakmai tapasztalatuknak köszönhetően jártasak a színházi, opera, táncos és filmes jelmezek, egyedi méretre való szabásában. A szabászmesterek mellett 37 fő varrónőt foglalkoztat vállalkozásunk, akik szintén több éve készítenek egyedi méretre színházi, filmes, opera és táncos jelmezeket.

Megnyitottunk egy újabb varrodai részleget is Törökszentmiklóson, ahol több öltözetes produkciók elkészítését szeretnénk kórusok, háttértáncosok, énekkarok részére a cégünkre jellemző színvonalas minőségben kivitelezni.

Technikai felszereltség

Saját tulajdonban lévő telephelyünk Szolnokon található, mely minden szempontból megfelel az Európai Uniós követelményeknek. A méteráru, a varrodai kellékek és az elkészült jelmezek számára különálló raktárhelyiséggel rendelkezünk. A vezetői és adminisztratív feladatok ellátása elválasztott irodahelyiségekben történik. A varrodánk 880m2-en végzi tevékenységét. A sorozatgyártásra specializálódott varrodánkban Törökszentmiklóson(100m2-en) 2fő szabászmester és 7 varrónő dolgozik jelenleg. Tervben van a további bővítés.

Ipari gépek:

Speciális gépek

Gyorsvarrók:

Vasaló berendezések:

Háztartási gépek: