Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk
Elfogadom

Gyakornokok foglalkoztatása a Jelmez-Art Kft-nél

Projekt azonosító száma: GINOP-5.2.4-16-2017-02643

Kedvezményezett neve: Jelmez-Art Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Projekt cím: "Gyakornok foglalkoztatása a Jelmez-Art Kft-nél 2018"

Támogatás összege: 7 078 097 Ft

Támogatás intenzitása: 100%

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2019.08.31.

Támogatási alap megnevezése: Európai Szociális Alap
 
A projekt tartalmának rövid összefoglalása:

Cégünk az Európai Szociális Alap támogatásával valósította meg a GINOP-5.2.4-16-2017-02643   kódszámú   projektet, melynek   keretében   2 főpályakezdő fiatal gyakornokot alkalmazott, akik számára 9+4,5 hónap időtartamra munkát és szakmai fejlődési lehetőséget biztosított. 

Megtapasztalhatták   az   önálló felelősségteljes munkavégzést, és a sikeres munka örömét is.

A fiatal munkavállalóknak lehetősége volt a gyakornoki idő alatt egy nagyon speciális elméleti és gyakorlati tudásra szert tenni a jelmez készítés területén, amit semmilyen iskolában nem tanítanak.

A projekt 2018.09.01-én kezdődött az első gyakornok munkába állásával, és a projekt ténylegesen a második gyakornok gyakornoki idejének végén, 2019.08.31-én fejeződött be.

A projekt lehetővé tette, hogy a vállalkozás eszközparkját is fejlessze.  A JUKI varrógép   család   eszközeivel, amelyek   közül   az   ipari   digitális   gyorsvarrógép használatával jelentősen nőtt a technikai színvonal, valamint hatékonyabbá vált a munkavégzés.  Nagy előnyt jelentett a gyakornokok számára, hogy ők már ezen a technikai   színvonalon   tanulhatták   meg   az   alapvető jelmezkészítési   technikákat.

Továbbá beszerzésre került 1 db Battistella gőzállomás, amely ugyancsak gyorsabbá teszi   a befejező munkaműveleteket. Ezen   eszközök   nagyban   hozzájárulnak   a munkavállalók munkahelyi komfortérzetéhez. Továbbá a projekt lehetővé tette, hogy a kialakított gyakornoki munkahelyekhez kapcsolódóan minden egyéb szükséges eszközt és munkaruházatot beszerezzen a vállalkozás.