Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk
Elfogadom
Company Background

A Jelmez-Art Kft. nem csak Szolnokon, de Magyarországon is egy teljesen egyedülálló középvállalkozás, nagy kapacitással bíró és széleskörű külföldi partnerrendszerrel rendelkező jelmezgyártó cég.

Kezdetekkor kis létszámú varroda és korszerűtlen gépek álltak a cég rendelkezésére. Az évek során történt fejlesztéseknek köszönhetően, mára a legmodernebb varrógépekkel és technológiával történik a jelmezek készítése. A kezdetektől a mai napig a cégnél dolgozó alkalmazottakat megbecsüljük, akik segítik az újonnan érkező varrónők, szabászok munkáját.

A cég az ország számos színházának és különböző táncos, illetve filmes produkciójának jelmezeinek elkészítésében vett részt, hogy a rendezők / koreográfusok által megálmodott látvány - a jelmezek segítségével - még hatásosabban valósulhasson meg a színpadon.

A cég fejlődésében mérföldkőnek számított, amikor 2007-ben csatlakoztunk az Armel Operaverseny és Fesztivál szponzorai közé. Az operaversenynek köszönhetően a Szolnokon készült jelmezek megjelenhettek Németország, Norvégia, Franciaország, Svájc, Lengyelország és az Egyesült Államok híres színpadjain is. Az elmúlt 14 év során 17 ország, több mint 400 külföldi produkcióhoz valósítottunk meg jelmezeket. Hű partnereink között tudhatjuk az osztrák Bregenzer Festspiele-t, a Theater an der Wien-t, a norvég Bergen Nasjonale Opera-t, a német Bayreuther Festspiele-t, a New York City Opera-t, a berlini központú TUI Cruises Entertainmentet. Pontos és precíz munkánkat felismerve, számos külföldi operaházat tudhatunk mára visszatérő partnereink között.

Kötelességünknek érezzük a megbízások magas színvonalon, határidőre történő, pontos elvégzését és ügyfeleink igényeinek teljes körű kiszolgálását.

(Kérem tekintsék meg a galéria oldalt a teljes listáért)

Jövőbeli terveink között szerepel, hogy szolgáltatásainkat szélesebb körben is megismertessük Észak-Amerikában (USA és Kanada), Ausztráliában és Ázsiában.